GençSaadet İl Başkanları ‘Adım Adım Yeni Bir Dünya’ İçin Toplandı

GençSaadet İl Başkanları ‘Adım Adım Yeni Bir Dünya’ İçin Toplandı
Saadet Partisi Gençlik Kolları ‘adım adım yeni bir dünya’ sloganıyla aylık ‘İl Başkanları Toplantısı’ gerçekleştirdi. Parti genel merkezinde toplanan gençlik kolları genel merkez üyeleri ve il başkanları; yapılan çalışmaları değerlendirerek gelecek ay için hedefler ortaya koydu.

Saadet Partisi Gençlik Kolları ‘adım adım yeni bir dünya’ sloganıyla aylık ‘İl Başkanları Toplantısı’ gerçekleştirdi. Parti genel merkezinde toplanan gençlik kolları genel merkez üyeleri ve il başkanları; yapılan çalışmaları değerlendirerek gelecek ay için hedefler ortaya koydu. Toplantıda; Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençlere hitap eden Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Karaduman, uzun zaman sonra yüz yüze toplantı yapabilmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

“İKİ ŞEYİ UNUTMAYACAĞIZ”

Türkiye genelinde karantina ilan edildiğinden bu yana toplantılarını dijital ortamda gerçekleştirmeye devam ettiklerini ve kontrollü normalleşme süreciyle birlikte yüz yüze toplantılara yeniden başladıklarını belirten Karaduman konuşmasında, Erbakan Hoca’nın vefatının yıl dönümü dolayısıyla yapılan etkinlikler ve Erbakan’ın idealleri konusunda bilgiler paylaştı. Karaduman ayrıca ‘28 Şubat’ süreci ve sonrası hakkında Türkiye’nin siyasi dönüşümü üzerinden değerlendirmelerde bulunarak, ‘’İki şeyi unutmayacağız. Birincisi rant musluklarını kesen faizsiz bir ekonomi, ikincisi de İslam Birliği’nin çekirdeği D-8’’ dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI ÜLKEYİ GERMEYE VE KUTUPLAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR”

Karaduman konuşmasının devamında, ‘’Kendi vatandaşının siyasi tercihinden dolayı lanet okuyanlar, bela okuyanlar 83 milyonu bir arada tutabilir mi?’’ diyerek hükümeti eleştirirken, Saadet Partililerin ülkeyi birleştirmeye çalıştığını ancak buna karşın AK Parti ve MHP’nin ülkeyi germeye ve kutuplaştırmaya devam ettiğini öne sürdü.  

“ATANMAYI BEKLEYEN YÜZ BİNLERCE MEZUN VAR”

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Abulkadir Karaduman daha sonra Türkiye’nin eğitim politikalarında yaşanan sorunlara değinerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bugün üniversite mezunu birçok arkadaşımız nitelikli istihdam alanı bulup mesleğini icra edemiyor. Üniversite öğrencileri üzerinden ticaret canlılığı düşünen bir siyaset hiçbir işi çözemez. 138 bin öğretmen açığı var, 700 bin mezun atanmayı bekliyor, ama sadece 20 bin atama verilmiş. Niçin bu kadar okul açıyorsunuz, niçin atama yapmıyorsunuz, gençlerimiz niçin evde oturuyor, niçin atanamayan öğretmen sınıfı var?

Genç arkadaşlarımız, YKS, KPSS, YDS, TUS, Kaymakamlık, Hakimlik vb. sınavlara dünya kadar para ödüyorlar. Kendi yakınlarına 2 maaş, 3 maaş veriyorlar ama gençlere bir işi çok görüyorlar.

Kendi yakınlarına milyon dolarlık ihale veriyorlar, vatandaşımıza mevcut asgari ücreti çok görüyorlar, bir de utanmadan o asgari ücretle ev de alınır, araba da alınır diyorlar. Böyle utanmazlık olsa olsa sadece tek parti döneminde olur, evet bunca arsızlık olsa olsa tek parti döneminde olur.”

“MESELEMİZ KANAL İSTANBUL DEĞİL KALAN İSTANBUL’DUR!”

Karaduman daha sonra Kanal İstanbul projesine değinerek, ‘’Milletle, millet iradesi ile inatlaşılmaz. Tarih inatçıların yanlışlarıyla doludur’’ dedi.

Karaduman, şöyle devam etti: “Meselemiz Kanal İstanbul değildir, meselemiz Kalan İstanbul’dur. Bundan dolayıdır ki depreme hazırlanmalıyız, binaları güçlendirmeliyiz, Anadolu’yu tekrar kendi insanıyla buluşturmalıyız, insanları topraktan koparıp büyük kentlerde binalarda istiflememeliyiz.”

“ÜLKE YÖNETİMİNE HAZIRLANMALIYIZ”

Konuşmasını Saadet Partisi’nin hedeflerini hatırlatarak tamamlayan Karaduman, ‘’Evet, ülkemizin acı gerçekleri var, ancak bizim de bu zorlukların üstünden gelecek inancımız ve kadromuz var. Saadet kadroları olarak bizler; ülke yönetimine hazırlanmalıyız’’ ifadelerini kullandı.

Karaduman devamında şunları söyledi:

“Türkiye tüm vesayet odaklarından, koltuk sevdası hırslarının esiri olmuş siyasetçilerden güçlüdür. Türkiye’nin ne batı kulüplerine, ne de uzak doğu vampirlerine ihtiyacı var. Bizim kendisinden emin, motivasyonunu sağlamış, ülkenin ve İslam coğrafyasının enerjilerini doğru kullanacak kadrolara ihtiyacımız var.

Karaduman’ın konuşmasının ardından toplantı, rapor müzakereleri ve sunumlarla devam etti. Görevlerini devreden ve yeni görev alan il gençlik kolları başkanlarına belgeleri ve hediyeleri takdim edildikten sonra hatıra fotoğrafı çekilerek toplantı tamamlandı.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.