Hasan Kılca: “Bayrağı En Üst Seviyeye Taşımak İçin Gayret Edeceğiz”

Hasan Kılca: “Bayrağı En Üst Seviyeye Taşımak İçin Gayret Edeceğiz”
AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, “Bizler Karatay’ı tanıyoruz ve Hz. Pir’in diyarında daha önceki belediyecilik tecrübelerimizi Karatay’ımıza yansıtarak inşallah bu bayrağı en üste zirveye taşımak için gayret göstereceğiz” dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Karatay Belediye Başkan adayı olan Hasan Kılca, çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı.

Hasan Kılca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli birlikte, partilerinin Karatay İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, 31 Mart seçimleri için aynı aşk ve coşku ile çalışacaklarına vurgu yaparken, AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, belediyecilik tecrübesiyle Karatay’da çıtayı en yüksek seviyeye çıkarmak için gayret göstereceklerini söyledi.

“YİNE AYNI AŞK VE COŞKU İLE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, seçim çalışmaları ile teşkilatın bu konudaki hazırlıklarının ele alındığı toplantıda yeni sürecin hayırlar getirmesini dileyerek Karatay’daki birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Usta, “Yine aynı aşk ve coşku ile çalışmak için bir araya geldik. Karatay, Konya’nın en yüksek oy oranına sahip olmanın onurunu taşıyor ve burada yüksek bir çatı var. Bu dava bir bayrak yarışı. Herkes layıkıyla yaptıktan sonra görevini devreder. Bu süreç hepimiz için geçerli ve bizler bu anlayışta olduğumuz sürece de hiçbir zaman sıkıntı yaşamayız. Herkesin gözü Konya’nın üzerinde. Konya da AK Parti’mizin güçlü bir kalesi olarak genel merkezimizde de güçlü bir şekilde temsil ediliyor. Bu partide hiçbir makam ve mevkinin de önemi yok. Önemli olan hepimizin bu zincirin bir parçası olabilmek” diye konuştu.

“BAYRAĞI EN ÜST SEVİYEYE TAŞIMA İÇİN GAYRET EDECEĞİZ”

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca da Karatay’daki birliktelik ve dava bilincinin tüm Türkiye’ye örnek olduğuna işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“AK Parti Belediyeciliğinin farkı işte burada. Bu güzel görüntü ve ortam bizlere her şeyi anlatıyor. Tüm aile bir arada. Zaten bu bir hizmet yarışıdır, bir bayrak yarışıdır. Bizler Karatay’ı tanıyoruz ve Hz. Pir’in diyarında daha önceki belediyecilik tecrübelerimizi Karatay’ımıza yansıtarak inşallah bu bayrağı en üste zirveye taşımak için gayret göstereceğiz. Yeni Büyükşehir Yasası’nın Konya’daki örnek uygulamasında aktif görevler aldık. Yani şehrimizin 31 ilçesine ve tüm mahallelerine gittik. Bu tecrübelerimizle inşallah bu bayrağı en üste taşımaya söz veriyorum ve sizlerin destek ile dualarınızı bekliyorum.”

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de her seçimin birbirinden önemli olduğunu ancak bu seçim hepsinden önemli olduğunun altını çizdi.

Hasan Kılca, Başkan Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilatındaki toplantının ardından Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar’ı da ziyaret etti.

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.