Hızır İnsani Yardım Derneği, Kuzey Makedonya’daki 200 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Hızır İnsani Yardım Derneği, Kuzey Makedonya’daki 200 Çocuğu Sünnet Ettirdi
Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği, Kuzey Makedonya’da ihtiyaç sahibi 200 çocuğu sünnet ettirdi.

Merkezi Konya'da bulunan Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği, Kuzey Makedonya’da ihtiyaç sahibi 200 çocuğu sünnet ettirdi.

Öncelikli faaliyet alanını eğitim öğretim ve öğrencilere veren Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği, insani bir vazife olarak bu ay içinde 200 kimsesiz yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğun sünnet ihtiyaçlarının karşılanmasına destek verdi.

Zorlu hayat şartları altında yaşayan, imkansızlıklardan dolayı sünnet olamayan çocuklara el uzatan

Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği, Müslüman çocukların sünnet ihtiyaçlarının hijyenik ortamlarda gerçekleşmesi için 29-31 Temmuz tarihleri arasında Kuzey Makedonya’da  Sünnet programı düzenledi.

Hızır Derneği Başkanı Mehmet Birekul, Kuzey Makedonya’da gerçekleştirilen sünnet programına ilişkin, “Paylaşmanın ve bir arada olmanın ne kadar kıymetli olduğunu, güzel kalpli çocuklarımızın gülen gözlerine şahit olmak bizlere mutluluk vermektedir. Sadece Türkiye’mizde değil, tüm gönül coğrafyamızda yardıma ihtiyacı olan, destek bekleyen herkese umut olup el uzatmaya çalışıyoruz. Sünnet programımızda destek olup yardımlarını bağışlayan ve katılım sağlayan tüm misafirlerimiz ve bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Birekul, Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği’nin Konya’dan tüm Türkiye’ye, Balkanlara, Afrika’ya kadar dünyanın farklı noktalarında faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydetti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.