Hüma Okulları, Konya Kadınhanlılar Derneği Üyelerini Ağırladı

Hüma Okulları, Konya Kadınhanlılar Derneği Üyelerini Ağırladı
Konya Kadınhanlılar Derneği üyeleri, Hüma Okulları’nda bir araya gelerek, Kadınhanı’nın tanıttı.

Konya Kadınhanlılar Derneği üyeleri, Hüma Okulları’nda bir araya gelerek, Kadınhanı’nın tanıttı.

Hüma Okulları konferans salonunda, şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından programın açılış konuşmasını Konya Kadınhanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Özkul yaptı. Daha sonra Veteriner Hekim Prof. Dr. Uğur Uslu, Kadınhanı ile ilgili genel bilgi vererek ilçenin tarım ve gelecek planlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Prof. Dr. Uslu, Kadınhanı ilçesine özgü ürünlerin kullanımı ve dünyaya tanıtılması ilgili verileri de katılımcılarla paylaştı.

Programın sonunda Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, Kadınhanı’nın günümüzden bu yana devam eden gelenek göreneklerini, örf adetlerini ve bunların kaybedilmemesi gerektiğini vurguladı. Kadınhanı’nın gelişmesi için birlik ve beraberlik ile gereken tüm çalışmaların yapıldığını dile getiren Başkan Badem, Hüma Okulları’na da başarılarının devamını diledi.

Daha sonra okulu gezen Kadınhanlılar Derneği Üyeleri ve katılımcılar, değerlerimize önem veren bir okulun olmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.  

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.