İl Milli Eğitim Müdürü Büyük: “Eğitimin destekçisi olmaya ve sistemi geliştirmeye devam edeceğiz”

İl Milli Eğitim Müdürü Büyük: “Eğitimin destekçisi olmaya ve sistemi geliştirmeye devam edeceğiz”
Özel Hüma Okulları’nı ziyaret eden Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, “Konya’da başarıyı yükseltmek, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak ve devletin imkanlarını toplum için faydalı işler yapmakta kullanmak yegane görevimizdir. Özellikle Konya’da küresel eğitim anlayışına sahip okullarında bulunmasından gururluyuz” dedi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, “Konya’da başarıyı yükseltmek, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak ve devletin imkanlarını toplum için faydalı işler yapmakta kullanmak yegane görevimizdir. Özellikle Konya’da küresel eğitim anlayışına sahip okullarında bulunmasından gururluyuz” ifadelerini kullandı.  

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, beraberinde Yardımcısı Mustafa Sakarya ile Hüma Okulları’nı ziyaret ederek, ilgililerinden bilgi aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Büyük, şunları kaydetti: “Konya’da başarıyı yükseltmek, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak ve devletin imkanlarını toplum için faydalı işler yapmakta kullanmak yegane görevimizdir. Bizler gibi görev bilincinde yetişmiş olan eğitimcilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duymaktayız. Özellikle Konya’da küresel eğitim anlayışına sahip okullarında bulunmasından gururluyuz. Eğitimin destekçisi olmaya ve sistemi geliştirmeye devam edeceğiz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul ise “Eğitime gönül veren bir eğitimci olarak İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Bey ile bu konuda istişare etmekten müteşekkiriz. Gerçekleştirdiğimiz ve üzerinde çalıştığımız tüm projeleri İl Milli Eğitim Müdürümüz ile paylaştık. Başta Konya olmak üzere ülkemize faydalı bireyler yetiştirmek için eğitim bilincini kurumumuzda ve dahil olduğumuz her yerde aşılamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Daha sonra Dr. Birekul, İl Milli Eğitim Müdürü Büyük’e hediye takdim etti.

Ziyarette, Okul Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uykusuz, Fen Lisesi Müdürü İsmail Erdem, Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Can ve Ortaokul Müdürü Yavuz Karakaş da hazır bulundu.

2019-2020 eğitim öğretim yılına hızlı bir başlangıç yapan Hüma Okulları, kısa sürede elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettirmişti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.