İlhan Palut: “Alacağımız dersler var. Onları da Çalışarak Aşacağız”

İlhan Palut: “Alacağımız dersler var. Onları da Çalışarak Aşacağız”
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, golsüz berabere biten Gaziantep FK maçına ilişkin, “Takımımın mücadelesinden ve özverisinden memnunum ama hücum organizasyonları anlamında hala eksiklerimiz ve üzerine koymamız gereken noktalar var. Onları da çalışarak aşacağız inşallah" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, golsüz berabere biten Gaziantep FK maçı sonrası yaptığı açıklamada, kazanmak adına sahaya çıktıklarını belirtti.

"İç sahada kazanma adına sahaya çıktığımız bir karşılaşmaydı” diyen Palut, ilk yarı istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyledi.

“Duran top harici rakibe net pozisyon vermedik ama bunun yanında biz de gol yollarındaki istediğimiz etkinliği sağlayamadık” değerlendirmesinde bulunan tecrübeli teknik adam İlhan Palut, şöyle devam etti: “İkinci yarı biraz daha derli toplu oynayan bir Konyaspor vardı. Yine savunma anlamında sıkıntılar yaşamadık ama hücumda bir iki deneme dışında etkinlik sağlayamadık. Sonuç olarak, kazanmak istediğimiz bir maçtı ama oyunun geneline baktığımız zaman, kazanma adına takım olarak çok ön plana çıktığımızı söyleyemem. Tabii ki 3 puan istiyorduk ama bu oyunun karşılığında da 1 puanla sahadan ayrılmamız gayet normaldi. Yoğun bir maç periyoduna giriyoruz. Bu maçı hemen geride bırakıp, alacağımız dersleri alarak hemen Çarşamba günkü maçımız için hazırlıklara başlayacağız. Takımımın mücadelesinden ve özverisinden memnunum ama hücum organizasyonları anlamında hala eksiklerimiz ve üzerine koymamız gereken noktalar var. Onları da çalışarak aşacağız inşallah."

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.