İlhan Palut: ‘Ayakta Kalmalı, Savrulmamalı ve Kırılmamalıyız’

İlhan Palut: ‘Ayakta Kalmalı, Savrulmamalı ve Kırılmamalıyız’
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “En azından üçüncülük konumumuzu korumak adına ayakta kalmalıyız. Savrulmamalı ve kırılmamalıyız. Daha çok özverili olmalı ve çalışmalıyız” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 36. haftasında deplasmanda karşılaştıkları ve Antalyaspor’a 3-2 mağlup oldukları maça ilişkin, “En azından üçüncülük konumumuzu korumak adına ayakta kalmalıyız. Savrulmamalı ve kırılmamalıyız. Daha çok özverili olmalı ve çalışmalıyız” dedi.

İlhan Palut, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli teknik adam Palut, her maç Fenerbahçe'ye yaklaşma ve Başakşehir'den ve Alanyaspor'dan puan olarak uzaklaşmak için fırsat yakaladıklarını ancak bunun tersinin yaşandığını dile getirdi.

Puansal olarak haftanın en zarara uğrayan takımı olduklarına işaret eden Palut, “Maça geldiğimiz zaman ofansif anlamda takımın gösterdiği performanstan memnunum. İki gol attık, çok pozisyona girdik, çok şut çektik, daha fazlasını atabilirdik. Diğer tarafa baktığımız zaman kötü savunma yaptık. Uzun süredir de kötü savunma yapıyoruz. Üçüncülük adına ayakta kalmamız gerekiyor. Gün sonunda baktığımız zaman iki maç kaldı. En azından üçüncülük konumumuzu korumak adına ayakta kalmalıyız. Savrulmamalı ve kırılmamalıyız. Daha çok özverili olmalı ve çalışmalıyız. Başta ben daha az hata yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.