İsmail Kartal: “Ligde Kazanamıyorsanız Kaybetmeyeceksiniz”

İsmail Kartal: “Ligde Kazanamıyorsanız Kaybetmeyeceksiniz”
Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, berabere kaldıkları Antalyaspor maçına ilişkin, “Ligde kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, berabere kaldıkları Antalyaspor maçına ilişkin, “Sonuçta bu ligde kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz. Alınan her puanın değerli olduğunu biliyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. Bundan sonra ligin ikinci yarısını düşünmeye başlayacağız” dedi.

Teknik Direktör İsmail Kartal, 0-0 sona eren Konyaspor-Antalyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı değerlendirmede, her iki yarıda da kazanmak adına ellerinden geleni yaptıklarını ancak başaramadıklarını söyledi.

“RAKİBİN TEHLİKELİ OLDUĞUNU BİLİYORDUK. BUNUN İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

Kartal, “Rakibimiz son 4-5 haftada aldığı sonuçlarla çıkışta olan zorlu bir takımdı. Maça kazanmak için çıktık. Bunun için mücadele ortaya koyduk. Yakaladığımız net fırsatlar var ama değerlendiremedik. İkinci yarı direkten dönen topumuz var. Rakibin ani ataklarda tehlikeli olduğunu biliyorduk. Bunun içinde onlara pozisyon vermeme adına elimizden geleni yaptık. Oyuncularım kazanmak adına ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Ancak başarılı olamadık. Sonuçta bu ligde kazanamıyorsanız kaybetmeyeceksiniz. Alınan her puanın değerli olduğunu biliyoruz. Oyuncularımı kutluyorum. Bundan sonra ligin ikinci yarısını düşünmeye başlayacağız” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.