Kendileri Küçük, Yürekleri Büyük

Kendileri Küçük, Yürekleri Büyük
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler sonrası Konya yardımlaşmada ve dayanışmada tek yürek oldu.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler sonrası Konya yardımlaşmada ve dayanışmada tek yürek oldu. Selçuklu Belediyesi’nin koordinesinde 52 tır dolusu yardım malzemesi Hatay’daki depremzedelere ulaştırılmak üzere bölgeye gönderildi.

Soğuk hava koşullarına rağmen binlerce insan deprem bölgelerine yardım ulaştırmak ve acılara bir nebze de olsa merhem olmak için adeta seferber oldu.

Yardım Toplama Alanı olarak belirlenen Selçuklu Uluslararası Spor Salonu’na ilk dakikalardan itibaren binlerce yardım malzemesi yardımsever vatandaşlar tarafından ulaştırıldı.

Bez Bebeğini Çocuklar İçin Gönderdi

Yardım için gelen malzemeler arasında oyuncaklar ve bez bebeklerin de yer alması dikkati çekti. 4 yaşındaki bir kız çocuğunun Sıla ismini verdiği bez bebeğini “Ne yaparsak yapalım, acınızı dindiremeyeceğimizi biliyoruz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.  Bir nebze de olsa yaşadıklarınızı unutturmak adına, Rabbim tekrar böyle feklaket yaşatmasın. Geçmiş olsun” notuyla çocuklar için gönderdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.