Kılca: ‘Aşkla Yapılan Her Hizmet Şehir İçin Bir Nefestir’

Kılca: ‘Aşkla Yapılan Her Hizmet Şehir İçin Bir Nefestir’
Karatay Belediye Başkan Hasan Kılca, belediye olarak yarınları bugünden inşa etmenin gayreti ve heyecanı içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Kılca, “Aşkla yapılan her hizmet şehir için bir nefestir, can suyudur, insanımızın umududur. Bizler de tüm yatırımlarımızı bu aşk ve heyecanla gerçekleştiriyoruz” dedi.

Karatay Belediye Başkan Hasan Kılca, belediye olarak yarınları bugünden inşa etmenin gayreti ve heyecanı içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Kılca, “Aşkla yapılan her hizmet şehir için bir nefestir, can suyudur, insanımızın umududur. Bizler de tüm yatırımlarımızı bu aşk ve heyecanla gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Başkan Kılca, Karatay Belediyesi’nin, Mengene, Doğuş ve Başak Mahallelerine kazandırılacak sosyal tesislerin temel atma töreninde konuştu.

Karatay Belediyesi olarak yarınları bugünden inşa etmenin gayreti ve heyecanı içerisinde olduklarını ifade eden Hasan Kılca, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, gayret bizden, bereket Allah’tan diyerek mesai mefhumu gözetmeksizin gayret ediyor ve Karatay’ımız için güzel bir gelecek inşa edebilmek gayretiyle var gücümüzle çalışıyoruz. Önceliğimiz insan ve insana değer katacak yatırımlar. Eğitimden sağlığa, kültür çalışmalarından sosyal tesislere, altyapı çalışmalarından çevre düzenlemelerine pek çok önemli hizmete imza attık yine aynı heyecan ve gayretle projelerimize yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Karatay için üretiyoruz, hemşerilerimizle birlikte dirsek temasında bulunarak çalışmaya özen gösteriyoruz. İçinde bulunduğumuz pandemi süreci vatandaşlarımıza hizmet ulaştırma noktasında bir engel değil bu zorlu süreci fırsata çevirdiğimiz ve hizmetlerimizi artırdığımız bir dönem oldu” diye konuştu.

 

“Aşkla Yapılan Her Hizmet Şehir İçin Nefestir”

 

Kılca, sosyal tesislerin mahallelerde önemli bir eksikliği kapatacağını söyleyerek, Karatay Belediyesi olarak yarınları bugünden inşa etmenin gayreti ve heyecanı içerisinde olduklarını ve öncelikli hedeflerinin her geçen gün gelişen, kalkınan ve önemli bir cazibe merkez haline gelen Karatay’a değer katmak olduğuna vurgu yaptı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca şunları söyledi:  “Hemşehrilerimizden gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelere, her yaş grubundan insanımızın yararlanabileceği sosyal yaşam alanları oluşturuyoruz. Bugün de Mengene ve Doğuş Mahallelerimize içerisinde emekli konağı, muhtar evi ve millet kıraathanesi bulunan Başak Mahallemize ise 2 adet eczane olarak kullanılmak üzere iş yerimizin temellerini birlikte atmanın gururunu yaşıyoruz. Şu ana kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız tüm projelerimiz mahallelerimize prestij katacak yatırımlardır. Karatay Belediyesi olarak yarınları bugünden inşa etmenin gayreti ve heyecanı içerisindeyiz. Şehirlerin ruhu vardır. Sevgiyi, muhabbeti, samimiyeti hisseder. Aşkla yapılan her hizmet şehir için nefestir, can suyudur ve şehir insanın yaşama umududur. Karatay Belediyesi olarak tüm yatırımlarımızı bu aşkla gerçekleştiriyoruz. Projelerimiz mahallelerimizin, hemşehrilerimizin, sosyal ve kültürel hayatına, ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunacak ve ilçemize farklı bir vizyon katacağız. Karatay Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yine hep birlikte ilçemizi çok daha güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz.  Sosyal tesislerimizin mahallelerimize, hemşehrilerimize ve Karatay’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Protokol konuşmaların ardından Karatay Belediyesi tarafından Mengene, Doğuş ve Başak mahallelerine kazandırılacak 3 sosyal tesisin temelleri, Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun duasının ardından atıldı.

Temel atma törenine Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Tahir Özer, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru, Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.