Konya Basket Telafi Peşinde

Konya Basket Telafi Peşinde
Konyaspor Basketbol, deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar Manisa deplasmanında kazanarak, farklı Denizli Basket yenilgisini telafi etmek ve play-off iddiasını sürdürmek istiyor

BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediye Basketbol maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılar dün öğleden sonra Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda Başantrenör Cengiz Karadağ yönetiminde çalışırken, hazırlıklar bugün gerçekleştirilecek antrenmanla devam edecek.

Evinde Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’e farklı mağlup olan Konyaspor Basketbol’da moraller bozulurken, yeşil-beyazlılar Manisa deplasmanında kazanarak bu kaybı telafi etmek istiyor.

DENİZLİ Basket yenilgisiyle Süper Lig’e direkt çıkma yolunda ağır bir kayıp veren Konyaspor Basketbol, rakibi karşısında 17 sayılık ikili averaj avantajını da kaçırdı.

Yeşil-beyazlılar, kalan 8 haftada ilk 4 içinde yer alarak play-off’ta saha avantajını almaya çalışacak. Başantrenör Cengiz Karadağ ise ağır yenilginin nedenlerini yardımcılarıyla beraber masaya yatırarak çözüm bulmaya çalışacak. Güçlü takımlara karşı zorlanan Konyaspor Basket, pazar günü karşılaşacağı Akhisar Belediye karşısında galip gelerek, bu kötü istatistiğe de son vermeyi hedefliyor. Temsilcimiz çalışmalarını cumartesi yapacağı idmanla noktalayacak ve aynı gün Manisa’ya giderek kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.