Konya’da Parayla Büyü Yapan Kişi Gözaltına Alındı!

Konya’da Parayla Büyü Yapan Kişi Gözaltına Alındı!
Ereğli İlçesi’nde ihbar üzerine bir adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, parayla büyü yaptığı tespit edilen kişiyi gözaltına aldı.

Konya’nın Ereğli İlçesi’nde ihbar üzerine bir adrese operasyon düzenleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda muska ve Arapça yazılar bulunan kağıt parçaları ele geçirdi. Parayla büyü yaptığı ve sözde muskalar yazdığı tespit edilen şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ‘bir sahtekarın insanları kandırarak parayla büyü yaptığı ve dini duyguları istismar ederek sözde muska yazdığı’ ihbarı üzerine harekete geçti.

Polis ekiplerince tespit edilen A.Y.G.’nin (44), Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki evine yapılan operasyonda 1 adet cep telefonu, 38 adet çeşitli ebat ve renklerde muska, üzerinde Arapça ve Osmanlıca yazılar bulunan kağıt parçaları ele geçirilerek el konuldu.

İnsanların dini duygularını istismar ederek kandırıp vaatlerde bulunarak paralarını alan ve aldığı para karşılığında büyü yapan ve muska yazan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.