Konyaspor Basketbol Hücum Çalıştı

Konyaspor Basketbol Hücum Çalıştı
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig 20. hafta maçında evinde Türk Telekom’u konuk edecek AYOS Konyaspor Basketbol, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig 20. hafta maçında 10 Mart Cuma günü Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda Türk Telekom’u konuk edecek AYOS Konyaspor Basketbol Takımı, karşılaşmanın hazırlıklarına Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla devam etti.

Koç Sinan Çambel ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular, antrenmanı beşe beş ve dörde dört çift pota hücum setleri ile idmanı tamamladı.

AYOS Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginin 19. haftasında Gaziantep Basketbol’a konuk olmuş, parkeden 85-81’lik skorla mağlup ayrılarak 13. yenilgisini almıştı.

Konyaspor Basketbol'da Moraller Bozuk

Son 5 maçını kaybeden yeşil-beyazlılar, 6 galibiyette kalarak küme düşme hattına geriledi. Potanın Kartalları, son çeyrek fobisini İstanbul’da oynadığı ve 85-81 kaybettiği Gaziantep Basketbol maçında bir kez daha yaşadı.

Yeşil-beyazlılar, 38 dakika önde götürüp hiç geriye düşmediği maçı, son anlarda kaybederek ligde kalma yolunda ağır bir yara aldı. Konyaspor Basketbol, sezon başından bu yana birçok maçta aynı durumu yaşadı.

Potanın Kartalları, toplamda 8 maçı son çeyrekte, bazılarını ise son saniyelerde kaybetti. Anadolu Efes gibi bazı maçlarda ise üçüncü çeyrekte önde olduğu karşılaşmaların sonunu getiremedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.