Konyaspor U17 Şampiyon Oldu

Konyaspor U17 Şampiyon Oldu
Yeşil-beyazlı ekip, Elit U17 Gelişim Ligi 5. Grup’ta deplasmanda Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup ederek sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyon oldu

Altyapıya önemli bir yatırım yapan ve milli takımlara çok sayıda oyuncu gönderen Konyaspor Futbol Akademisi, U17 kategorisinde şampiyon oldu.

Yeşil-beyazlı ekip, Elit U17 Gelişim Ligi 5. Grup’ta deplasmanda Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup ederek sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyon oldu. Teknik Direktör Ömer Ayçiçek yönetimindeki Genç Kartallar, 21 maçta 47 puan topladı ve en yakın rakibi Antalyaspor’un 11 puan önünde yer aldı.

Konyaspor, şu ana kadar sadece iki yenilgi alarak önemli bir başarıya imza attı. Grup şampiyonu olan temsilcimiz, Türkiye şampiyonasında da aynı başarıyı sergilemeye çalışacak. U17 kategorisinde 2005 doğumlu orta saha oyuncusu Ata Berk Karababa, attığı goller ve yaptığı asistlerle sezona damga vururken, başarılı performansıyla U19 takımına alındı.

U17 kategorisinde Ata Berk Karaba’nın yanı sıra kaleci Deniz Ertaş, Alperen Özdemir ve Mevlana Halis Erdoğdu başta olmak üzere gelecek vadeden birçok önemli oyuncunun yer aldığı belirtiliyor.

Altyapı antrenörleri, genç isimlerin gelişimleri adına büyük gayret gösteriyor. Konyaspor Kulübü de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla U17 takımını kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.