Konyaspor’da 9 İsim Milli Takımda

Konyaspor’da 9 İsim Milli Takımda
Konyaspor’da 9 futbolcu ülkelerinin milli takımlarına davet edildi. Bosnalı 3 futbolcu, Dünya Kupası elemelerinde şans verilmesi halinde forma giyecek

KONYASPOR’da 9 futbolcu ülkelerinin milli takımlarına davet edildi. Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ivaylo Petev, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Finlandiya ve Fransa ile oynayacakları maçların aday kadrosunu açıkladı.

Bosna Hersek Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden paylaşılan 25 kişilik aday kadroda, kariyerlerini Türkiye’de sürdüren İbrahim Sehic, Marko Mihojevic, Amir Hadziahmetovic, Amar Rahmanovic ve Edin Visca da yer aldı.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’nda 24 Mart’ta Finlandiya’ya konuk olacak Bosna Hersek, 31 Mart’ta ise Fransa’yı ağırlayacak.

Bosna Hersek, 27 Mart’ta sahasında Kosta Rika ile bir de özel karşılaşma oynayacak. Ayrıca Nejc Skubic (Slovenya), Faruku Miya (Uganda), Levan Shengilia (Gürcistan), Sokol Cikalleshi (Arnavutluk), Zymar Bytqi (Kosova), İsmael Diamonde (Fildişi Sahili) ülkelerinin milli takımlarına davet edildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.