Konyaspor’da İzin Sona Erdi, İkinci Etap Hazırlıkları Antalya’da Yapılacak

Konyaspor’da İzin Sona Erdi, İkinci Etap Hazırlıkları Antalya’da Yapılacak
Konyaspor’da, Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Bosna-Hersek’in köklü takımlarından Zeljeznicar Futbol Kulübü oynanan ve 2-1 kazanılan dostluk maçının ardından futbolculara verilen izin sona erdi. Yeşil-beyazlılar, hazırlıklarına bugün yaptığı çift antrenmanla etti.

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarına devam eden Konyaspor, hazırlıklarını bugün Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

Koşu çalışmasıyla başlayan idman, ısınma hareketleri ile devam etti. Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetimindeki antrenman, rondo oyun ile sona erdi.

Yeşil-beyazlı futbolcular, hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı salon çalışmasıyla devam etti.

Konyaspor, 3 Aralık Cumartesi günü ise ikinci etap kamp çalışmaları için öğle saatlerinde Antalya Belek’e giderek kampa girecek. Yeşil-beyazlılar 10 günlük Belek kampında hazırlık maçları oynamayı da planlıyor. Yönetimin hazırlık maçları için birkaç takımla görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Anadolu Kartalı, Belek kampının ardından futbolculara verilecek izin sonrası çalışmalarına Konya’da devam edecek. Konyaspor Süper Lig’in başlayacağı 25 Aralık tarihinden önce, Ziraat Türkiye Kupası’nda Bodrumspor’u, ligde ise Alanyaspor’u ağırlayacak.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.