Konyaspor'da Kan Kaybı Sürüyor!

Konyaspor'da Kan Kaybı Sürüyor!
Erteleme maçında Başakşehir’e konuk olan Konyaspor, sahadan puansız ayrılarak ligde üst üste üçüncü maçını da kazanamadı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan yeşil-beyazlılar bu üstünlüğünü koruyamadı ve Musa’nın kendi kalesine attığı golle mağlup oldu.

KONYASPOR, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 21. hafta erteleme maçında konuk olduğu Başakşehir’e 2-1 mağlup olarak ligde üst üste üçüncü maçında da galibiyet alamadı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan yeşil-beyazlılar, ikinci yarının başında yediği golle oyundan düşerken, 62’de Musa Çağıran’ın kendi kalesine attığı golle sahadan puansız ayrıldı. Temsilcimiz, ayrıca maçın uzatma bölümünde ise Ahmed Hassan ile direğe takıldı. Yeşil-beyazlılar bu sonuçla 49 puanda kalırken, Başakşehir ile puan farkının da 3’e düşmesine engel olamadı ve rakibini ikincilik yarışına ortak etti.

 

MAÇIN ilk yarısında iyi bir görüntü veren Konyaspor, oyunun kontrolünü elinde tutarken, 37’de Bytyqi’nin golüyle soyunma odasına 1-0 önde gitti. Ancak ikinci yarıya baskı yiyerek başlayan yeşil-beyazlılar, 49’da kalesinde beraberlik golünü görürken, skorun 1-1’e gelmesinin ardından da oyuna ortak olamadı ve 62’de Musa’nın kendi kalesine attığı golle 2-1 mağlup duruma düştü. Bu golden sonra teknik patron İlhan Palut’un hamleleri gelirken, Konyaspor beraberlik için yüklendi. Ancak pozisyon üretme konusunda sıkıntı yaşayan ve şutlarla gol arayan Anadolu Kartalı, uzatma bölümünde Ahmed Hassan’ın kafa vuruşunda direğe takıldı ve sahadan 2-1 mağlup ayrılmak zorunda kaldı. Konyaspor son 3 maçta sadece 1 puan alarak, ikincilik yarışında rakiplerinin puan farkının kapanmasına engel olamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.