Meram Hükümet Konağı’nın Temeli Törenle Atıldı

Meram Hükümet Konağı’nın Temeli Törenle Atıldı
Tamamlandığında Meram Kaymakamlığı ve çok sayıda ilçe müdürlüğünü aynı çatı altında toplayacak olan Meram Hükümet Konağı’nın temeli törenle atıldı.

Bünyesinde, İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Mal Müdürlüğü, İlçe Tüketici Hakem Heyeti Müdürlüğü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığını barındıracak olan Meram Hükümet Konağı’nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Kaymakamı Resul Çelik, Karatay Kaymakamı Selim Parlar, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay, muhtarlar derneği başkanları ve muhtarlar katıldı.

“MERAM’A BİR HİZMET DAHA KAZANDIRACAK OLMANIN HEYECANINI YAŞIYORUM”

Bu önemli yatırımın Meram’a kazandırılıyor olmasından dolayı büyük mutluluk ve heyecan yaşadıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni bir ilçe merkezi oluşturma yolunda sona yaklaştıklarını belirtti.

Belediye binasının bölgeye taşındıktan sonra en önemli eksikliğin ilçe müdürlüklerini ve kaymakamlığı bir tek yapıda toplanması olduğunu ifade eden Başkan Kavuş, “Belediye binası ve Hükümet Konağıyla, alışveriş merkeziyle, iki çarşısı ve hafif raylı sistemin de sonuçlanmasıyla bu bölge Meram’ın kendine yakışır merkezlerinden biri olacak. Konak tamamlandığında vatandaşlarımız Meram adına alabileceği hizmetlerin çoğuna ulaşabileceği bir bölge olacak. İnşaatımız bir süre önce başlamıştı ama biz bu mutluluğu hemşehrilerimizle paylaşabilmek adına bu programı düzenledik. Bir sorun yaşanmazsa Hükümet Konağımız yıl sonundan önce hizmet vermeye başlayacak. Bu yatırımın Meram’a kazandırılmasında katkı sunan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, bize her noktada desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, bizim her projemizde ya içinde olan ya da destek veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve Meram Kaymakamı Resul Çelik’e şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Daha sonra Meram Kaymakamı Resul Çelik, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Valisi Vahdettin Özkan ve AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’nun konuşmalarının ardından Meram Hükümet Konağı’nın temeli protokolün katılımıyla atıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.