Meram’da Duygulandıran Ziyaretler!

Meram’da Duygulandıran Ziyaretler!
Meram’da gerçekleştirilen gazi, engelli ve hastaları kapsayan ziyaretlerde duygu dolu anlar yaşandı.

Meram’da gerçekleştirilen gazi, engelli ve hastaları kapsayan ziyaretlerde duygu dolu anlar yaşandı.

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Kozan ve teşkilat mensupları ile birlikte Meram’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Kıbrıs Gazisi Ahmet Göğer’i ziyaret etti. Gazi Göğer ve ailesiyle sohbet eden heyet ardından Meram’da şifa bekleyen hastalar ve ailelerinin evlerine misafir oldular.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde şifa bekleyen hastaların gönüllerini, gazilerin de dualarını aldıklarını söyleyen Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, “Bugüne dek biz milletimizi, milletimiz de bizi hiç yalnız bırakmadı, bundan sonra da asla yalnız bırakmayacağız. Allah bizi milletimizin sevgisine, saygısına layık eylesin”  diye konuştu.

Başkan Kavuş: “Meram’da Hep Birlikte Güzel Bir Aileyiz”

 Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da evlere misafir olduklarını ifade ederek “Gazilerimizi ve şifa bekleyen hasta hemşehrilerimizi ziyaret ederek gönüllerini aldık. Biz Meram'da hep birlikte güzel bir aileyiz” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.