Onlar ‘Sınır Tanımıyor’, Jandarma Affetmiyor!

Onlar ‘Sınır Tanımıyor’, Jandarma Affetmiyor!
Konya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin bir minibüsün kasasında ele geçirdiği kaçak akaryakıt, bir adet sayaçlı yakıt aktarma ve tabancası, iki adet bin litrelik IDS, 5 adet bidon ve bir adet jeneratör pes dedirtti. Jandarma ekipleri ise kaçakçılara göz açtırmıyor.

Konya İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kızören-Obruk Mahallesi yakınlarında minibüs ve tırda yapılan aramada 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kızören-Obruk Mahallesi yakınlarında 42 ZG 089 plakalı minibüs ve 42 SS 254 plakalı tırda yapılan aramada, 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Tırın deposunda yaklaşık 100 litre kaçak akaryakıt tespit eden jandarma ekipleri, minibüsün kasasında ise 700 litre kaçak akaryakıt, bir adet sayaçlı yakıt aktarma ve tabancası, iki adet bin litrelik IDS, bir adet 200 litrelik Jelikan bidon, 4 adet 18 litrelik bidon, bir jeneratör ele geçirdi.

Olayla ilgili araç sürücüleri E.Ö. ve K.A. hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan soruşturma başlatan jandarma, ele geçirilen malzemeleri Konya Milli Emlak Müdürlüğü’ne teslim etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.