Özgökçen: ‘Amacımız Takımımızı Türkiye’nin En İyi 10 Takımı Arasına Getirmek’

Özgökçen: ‘Amacımız Takımımızı Türkiye’nin En İyi 10 Takımı Arasına Getirmek’
Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen: “Futbol büyük bir sektördür. Doğru yönetmek gerekir. Bizde şehrimizin temsilcisi Konyaspor’u yönetmek ve başarılarını artırmak için göreve geldik. Amacımız takımımızı Türkiye’nin en iyi 10 takımı arasında getirmektir”

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, “Futbol büyük bir sektördür. Doğru yönetmek gerekir. Bizde şehrimizin temsilcisi Konyaspor’u yönetmek ve başarılarını artırmak için göreve geldik. Amacımız takımımızı Türkiye’nin en iyi 10 takımı arasında getirmektir” dedi.

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş beraberinde il yöneticileri ile Gençlik Kolları Başkanlarıyla, Konyaspor’un Genel kurulunda kulüp Başkanı Seçilen Fatih Özgökçen’i ziyaret ederek; hayırlı olsun temennisinde bulundu. Bektaş, Başkan Özgökçen’e, yönetim kuruluna ve Konyaspor’a başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, “Futbol büyük bir sektördür. Doğru yönetmek gerekir. Bizde şehrimizin temsilcisi Konyaspor’u yönetmek ve başarılarını artırmak için göreve geldik. Amacımız takımımızı Türkiye’nin en iyi 10 takımı arasında getirmektir.  Özellikle alt yapımızı güçlendireceğiz. Alt yapımızdan profesyonel futbolcuların yetişmesi için elimizden geleni yapacağız. Konyaspor şehrimizin temsilcisi olup, hemşerilerimizle birlikte destekleyip güçlendireceğiz. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Takımımıza Sahip Çıkacağız”

 

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ise Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen’e ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek, “Şehrimizin temsilcisi Konyaspor’un genel kurulunda başkan seçilmenizden dolayı sizi ve yönetim kurulu üyelerini kutlarken, başarılar diliyorum. Konyaspor’un Türkiye’nin en iyi takımlarından birisi olmasını temenni ederken, CHP olarak bu konuda üzerimize düşen ne görev varsa yapacağız. Takımımıza sahip çıkacağız. Konya halkının temsilcimiz Konyaspor’a sahip çıkacağına inancımız tamdır. Takımımıza da başarılı bir dönem diliyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.