Parlatan: “Üzücü Bir Sonuç Aldık. Yapılan Hatalarla Yüzleşeceğiz”

Parlatan: “Üzücü Bir Sonuç Aldık. Yapılan Hatalarla Yüzleşeceğiz”
Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, deplasmanda karşılaştıkları ve farklı Çaykur Rizespor yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, “Üzücü bir sonuç aldık ama en kısa süre içinde takımı toparlamalı, yapılan hatalarla yüzleşip ve Hatayspor maçında çok daha iyi bir performans ve organize olan bir takım görüntüsü sergilememiz lazım” dedi.

Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, deplasmanda karşılaştıkları ve farklı Çaykur Rizespor yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, taraftarlardan ve camiadan özür diledi.

Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Konyaspor, sahadan 5-3’lük skorla mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Parlatan, “Öncelikle çok üzgünüz, gerçekten taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür dilememiz gerekiyor. Sonuç itibariyle önemli bir mağlubiyet aldık, 5-3’lük skor bizim adımıza üzücü. Aslında maça da çok iyi başladık, istediğimiz oyun anlayışını sahaya yansıttık ve 2-0 öne geçtik. Belki bir detay olabilir ama Milosevic’in bir sakatlığı oldu, bizim için önemli bir oyuncu. O dakikalarda oyunun dengesi biraz bozuldu diyebiliriz, golü yedik ve Rizespor’u canlandırdık” diye konuştu.

“2-2 biten devre sonrasında oyuncularımızı yine toparlamaya çalıştık” ifadelerini kullanan Parlatan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Golü ararken bilhassa defans geçişlerinde dikkat etmeliydik ve bunu iyi yapamadık. Sonuçlandıramadığımız pozisyonlar sonrası kalemizde goller gördük. Deplasmanda 3 gol atıyorsunuz ve mağlup oluyorsunuz. Bunu kendi içimizde sorgulamamız lazım. Böyle basit goller yememek lazım. Üzücü bir sonuç aldık ama en kısa süre içinde takımı toparlamalı, yapılan hatalarla yüzleşip ve Hatayspor maçında çok daha iyi bir performans ve organize olan bir takım görüntüsü sergilememiz lazım”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.