RATEM’de Şerbetçioğlu Dönemi

RATEM’de Şerbetçioğlu Dönemi
RATEM 10. Olağan Genel Kurulu sonrası M. Aydın Şerbetçioğlu, yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) 10. Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen M. Aydın Şerbetçioğlu, “Yeni dönemde radyo televizyon yayıncılığında yıllardır altyapısını oluşturduğumuz projelerimizin hayata geçirilmesi yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Meslek Birliğimizin lisanslama gelirlerinin de artırılması için de çalışarak pandemi sürecinde ekonomik anlamda sıkıntıya düşen yayıncılarımıza rahat bir nefes alma imkanı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

RATEM’in, İstanbul Hakim Evi’nde gerçekleştirilen genel kuruluna Türkiye’nin dört bir yanından radyo ve televizyon yayıncıları katıldı.

 

RATEM 20. yılında 10. Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirirken, yapılan seçimde mevcut Başkan M. Aydın Şerbetçioğlu güven tazeledi. Yönetim Kurulu Başkanı M. Aydın Şerbetçioğlu üyelere hitaben yaptığı konuşmada önümüzdeki süreçte gündemlerini oluşturacak konuları özetledi.

 

Başkan Şerbetçioğlu konuşmasında, “Yeni dönemde radyo televizyon yayıncılığında yıllardır altyapısını oluşturduğumuz projelerimizin hayata geçirilmesi yönünde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Meslek Birliğimizin lisanslama gelirlerinin de artırılması için de çalışarak pandemi sürecinde ekonomik anlamda sıkıntıya düşen yayıncılarımıza rahat bir nefes alma imkanı sağlamayı hedefliyoruz. Tüm yayıncılarımıza ve üyelerimize Genel Kurula katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, bu vesileyle RATEM’in 20.yılını da kutluyorum” dedi.

 

RATEM Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: "Aydın Şerbetçioğlu (Başkan), Banu Genç, İsmail Adıyaman, Tülay Arsal, Necmi Aydın, Ahmet Atılmış, Zafer Beyaz, Sadettin Arslan, İdriş Taş, İlhan Yalçın, Zehra Efsun Tekyeten, Mustafa Öztürk İşler, Ömer Faruk Hamurcu, İsa Akçay, Muammer Altıok, Hatice Kurt, Hakan Kandemir."

 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.