Selçuklu’daki Okul Müdürleri Hüma’da Toplandı

Selçuklu’daki Okul Müdürleri Hüma’da Toplandı
Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 6'ıncı ‘Bölge Okul Müdürleri Toplantısı’, Hüma Okulları’nın ev sahipliğinde yapıldı. Selçuklu İlçesindeki 35 okulun müdürünün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, birinci dönemin değerlendirilmesi yapıldı, eğitimde kaliteyi artırma adına yapılması gereken çalışmalar ve bunu başarabilmenin yolları görüşüldü.

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 6'ıncı ‘Bölge Okul Müdürleri Toplantısı’, Hüma Okulları’nda gerçekleştirdi.

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Koç başkanlığında Hüma Okulları’nın ev sahipliğindeki toplantıya, ilçedeki 35 okulun müdürü katıldı.

Koç, 35 okul müdürüyle birlikte verimli bir toplantı yaptıklarını bildirdi.  

Toplantıda birinci dönemin değerlendirmesi yapıldı. Yapılan konuşmalarda eğitimde kaliteyi artırma çalışmaları yapılması gerektiği, bunu başarabilmenin ise ancak büyük bir ekip çalışmasıyla olacağı vurgulanırken, tüm okullarda aynı özveri ve çabanın gösterilmesi gerektiği ifade edildi.  

Hüma Okulları Fen Lisesi Müdürü İsmail Erdem, toplantının ardından yaptığı açıklamada, hedeflerinin bu yıl yakalamış oldukları başarıyı daha yukarıya taşımak olduğunu belirterek,  “Bunun için okulumuzda oluşturulun kurullar ile tüm çalışmaları düzenli olarak değerlendiriyoruz. Alınması gereken önlemleri ve planlanan çalışmaları hayata geçiriyoruz. Okulda bulunan bütün ekip arkadaşlarım da hedefe ulaşmak için aynı özveride çalışıyor” diye konuştu.

Erdem, toplantıya katılan tüm okul müdürlerine teşekkür etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.