‘Sevginin Aşamayacağı Engel Yoktur’

‘Sevginin Aşamayacağı Engel Yoktur’
Kadınhanı Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

Kadınhanı Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

Çamlık Millet Bahçesi’nde piknik havasında geçen etkinlikte engelliler gönüllerince eğlendi. Çeşitli hediyelerin verildiği programda, animasyon ekipleri ise engelli katılımcıların mutlu olması için ellerinden gelen gayreti gösterdi.

“Engelliler Haftası dolayısıyla engelli kardeşlerimizle bir araya geldik” diyen Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem, sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ şuuruyla hareket eden sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürdürmeleri için çaba sarf edip çözümler üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Son yıllarda engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya dönük başta evde bakım hizmetleri olmak üzere hükümetimiz tarafından çok önemli çalışmalar hayata geçirildi. Bizde devletimizin yapmış olduğu çalışmalara destek verip her zaman bu özel kardeşlerimizin yanında olmanın sözünü veriyoruz.”

Başkan Badem, “Sevginin aşamayacağı engel yoktur. Hayatı paylaşmak için hep birlikte engelleri kaldırdığımız bir dünya temennisiyle, Engelliler Haftası kutlu olsun” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.