Şireci: “Şehirlerimizin Menfaati İçin İşbirliğimizi Sürdüreceğiz”

Şireci: “Şehirlerimizin Menfaati İçin İşbirliğimizi Sürdüreceğiz”
HKMO Konya Şube Başkanı Süleyman Erden Şireci, “Ülkemiz, mesleğimiz, meslektaşlarımız ve şehirlerimizin menfaati için çalışmalarımızı ve işbirliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Konya Şube Başkanı Süleyman Erden Şireci, “Ülkemiz, mesleğimiz, meslektaşlarımız ve şehirlerimizin menfaati için çalışmalarımızı ve işbirliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Şireci ve HKMO Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin ve Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) Genel Sekreteri İhsan Bostancı'yı ziyaret etti. Ziyarette HKMO Konya Şubesinin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Gerçekleştiren ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan HKMO Konya Şube Başkanı Şireci, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Oda üyelerimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarını gidermek ve oda üyelerimize daha iyi hizmet vermek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemiz, mesleğimiz, meslektaşlarımız ve şehirlerimizin menfaati için çalışmalarımızı ve işbirliğimizi sürdüreceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.