Şireci: ‘Şehrimizin Planlanması ve Gelişiminde Her Türlü Desteği Vermeye Hazırız’

Şireci: ‘Şehrimizin Planlanması ve Gelişiminde Her Türlü Desteği Vermeye Hazırız’
HKMO Konya Şube Başkanı Süleyman Erden Şireci, “Harita ve Kadastro Mühendisleri olarak şehrimizin planlaması ve gelişiminde belediyelerimize her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Konya Şube Başkanı Süleyman Erden Şireci, “Harita ve Kadastro Mühendisleri olarak şehrimizin planlaması ve gelişiminde belediyelerimize her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Başkan Şireci, HKMO Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Tekin Turanoğlu, Ahmet Şasi ve Saadettin Sami Çetinkaya, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette HKMO Konya Şube Başkanı Şireci tarafından Başkan Altay'a oda çalışmalarının yanı sıra Harita Mühendislerinin talepleri iletildi.

HKMO Konya Şubesi’nin yeni hizmet binasına kavuştuğunu ve yeni binada meslektaşlarına hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Başkan Şireci, “Şube olarak şehrimizin planlaması ve gelişiminde belediyelerimize her türlü desteği vermeye hazırız. Sayın Başkan, misafirperverliği için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz” diye konuştu.

Başkan Altay’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Erden Şireci ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.