Şişede Durduğu Gibi Durmuyor!

Şişede Durduğu Gibi Durmuyor!
Konya’da alkollü olduğu iddia edilen sürücü, karayolu zannederek tramvay yoluna girdi.

Konya’da alkollü olduğu iddia edilen sürücü, karayolu zannederek tramvay yoluna girdi.

Edinilen bilgiye göre, Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde sabah saatlerinde bir aracın tramvay durağına girmesi ve ilerlemesi ihbarıyla polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine ulaşan ekipler, maddi hasara sebep olan sürücünün alkollü olduğunu tespit etti. Ankara’dan gelen sürücüye cezai işlem uygulandı, ehliyetine el konuldu.

Selçuklu İlçesi Binkonutlar Mahallesi’nde karayolu ile tramvay yolunun birleştiği yerden tramvay yoluna giren araç, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine gelen ekipler maddi hasarlı trafik kazasına sebep olan sürücüye alkol testi uyguladı.

215 promil alkollü olduğu tespit edilen S.Y. isimli sürücünün çevredeki vatandaşlardan 60 km hızla ilerlerken direksiyon hâkimiyetini kaybedip tramvay yoluna daldığını söyleyerek yardım istediği ancak güvenlik kameralarından alkolün etkisiyle tramvay yolunu ana yol zannederek orada seyrettiği ortaya çıktı.

Sürücünün Ankara’dan gelip Konya’da park halindeyken alkol aldığı ve 200 metre ilerleyemeden tramvay yoluna girdiği anlaşıldı. Alkollü sürücüye gerekli cezai işlem uygulanarak sürücü belgesine de geçici süreliğine el konuldu. Bahse konu araç ise çekici vasıtasıyla otoparka çektirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.