Soner Dikmen: ‘Yolumuz Uzun. Üstüne Koya Koya Devam Edeceğiz’

Soner Dikmen: ‘Yolumuz Uzun. Üstüne Koya Koya Devam Edeceğiz’
Konyaspor’un Süper Lig’in 11.haftasında evinde ağırladığı ve Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada rakip ağlarını muhteşem bir golle sarsan Soner Dikmen, galibiyeti değerlendirdi.

Konyaspor’un Süper Lig’in 11.haftasında evinde ağırladığı ve Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada rakip ağlarını muhteşem bir golle sarsan Soner Dikmen, galibiyeti değerlendirdi. Attığı golle ilgili konuşan Dikmen, “800. gol bana nasip olmuştu. Bu yüzden çok gurur duydum. Golden dolayı mutluyum ama gol atıp takım mağlup olacağına gol atmayayım biz kazanalım. Bu kulüp ve arma için elimden gelen her şeyi yapacağıma dair söz vermiştim. Kaleyi görür görmez vurmak aklımdaydı. Hocamız da orta saha oyuncularından beklenmedik anlarda şut atmasını istedi. İyi vurdum. Attığım anda gol olacağını da hissettim” dedi.

Önemli bir galibiyet aldıklarını da vurgulayan 28 yaşındaki oyuncu, “Maçın başındaki golle rakibin direncini kırdık. Özgüven geldi ve ikinci golü attık. Yolumuz uzun. Üstüne koya koya devam edeceğiz. Taraftarımız bizim için itici gücümüz. Dolu tribünler bizi daha iyi motive ediyor. Bizi yalnız bırakmamalarını rica ediyorum. Yolumuz engebeli de olabilir, zaman zaman onları mutlu da edemeyebiliriz ama uzun vadede onların yüzünü güldüreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.