Vali Özkan: ‘Annelerimiz Karşılıksız Sevginin Anlamını Yüreğimize Kazıdılar’

Vali Özkan: ‘Annelerimiz Karşılıksız Sevginin Anlamını Yüreğimize Kazıdılar’
Vali Özkan, Anneler Günü dolasıyla yayımladığı mesajında, “Dünyaya gözlerimizi açtığımız ilk andan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatımızın her anımızda yanımızda olan karşılıksız sevginin anlamını yüreğimize kazıyan annelerimizin bu özel gününü kutluyorum” dedi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Anneler Günü dolasıyla yayımladığı mesajında, “Huzur, güven, barış ve mutluluk dolu bir dünyanın temelleri, annelerimizin yetiştireceği dürüst, sağlıklı ve eğitimli bireylerle mümkün olacaktır” dedi.

Vali Özkan’ın Anneler Günü mesajı şöyle:

“Dünyaya gözlerimizi açtığımız ilk andan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatımızın her anımızda yanımızda olan karşılıksız sevginin anlamını yüreğimize kazıyan annelerimizin bu özel gününü kutluyorum.

Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa katlanarak, fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidirler.  Huzur, güven, barış ve mutluluk dolu bir dünyanın temelleri, annelerimizin yetiştireceği dürüst, sağlıklı ve eğitimli bireylerle mümkün olacaktır.

Bu duygularla, şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızın anneleri başta olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ailesiyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.