Vali Toprak'tan TSYD Konya Şubesi’ne ziyaret

Vali Toprak'tan TSYD Konya Şubesi’ne ziyaret
Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, yeni yılın ilk ziyaretini Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi'ne gerçekleştirdi.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, yeni yılın ilk ziyaretini Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi'ne gerçekleştirdi.

Şube Başkanı Murat Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Vali Toprak, Konya'nın spor basınının çok güçlü olduğunu söyledi.

Konyaspor'un içinde bulunduğu durumdan dolayı oldukça üzüntülü olduğunu dile getiren Vali Toprak, "Sadece ben değil, taraftarlar, şehir ve inanıyorum ki futbolcular ve yönetim kurulu da çok üzgün. Bu durumdan nasıl çıkılacağına, yönetim, teknik kadro ve futbolcular karar verecek" dedi.

4 yılda bir düzenlenen dünyanın spor alanında önemli organizasyonlarından biri olan İslami Dayanışma Oyunlarının 5’incisinin 2021 yılında Konya'da düzenleneceğini anımsatan Vali Toprak,  bu prestijli spor organizasyonun Konya'ya çok büyük katkısı olacağını, tanıtımın yanı sıra  yapılacak olan yeni tesisler sayesinde Konya'nın spor merkezi olacağını söyledi.

Konya'nın çok önemli değerleri olduğunu da belirten Vali Toprak, "Geldiğim günden buyana Derbent Kayak Merkezi ile ilgileniyorum. Çok önemli mesafeler aldık. Bu ayın ortalarında Kültür ve Turizm Bakanımızın 2 günlük bir Konya ziyareti olacak ve ağırlıklı olarak Derbent Kayak Merkezi üzerinde çalışmalar yapacağız. Bu merkezi hayata geçirdiğimiz zaman, Konya'mız kış turizmi konusunda da önemli bir mesafe alacak" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez'de, Konya'nın sporda elde ettiği ve edeceği tüm başarılarda spor basının büyük katkısı olduğunu söyledi.

Ziyarette, TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Durmaz, Mehmet Yenikaynak, Selahattin Akçakaya, Mürsel Çetin ve Halil İbrahim Parlak da hazır bulundu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.