Vefa Hukuk Derneği Kuruldu

Vefa Hukuk Derneği Kuruldu
Vefa Hukuk Derneği Başkanı Avukat Cengiz Erkoyuncu: “Misyonu, bireyler arasındaki eşitliği, onurlu bir yaşam hakkını, hukukun üstünlüğünü, daha adil bir toplumsal düzeni savunan ve bu inançla yola çıkan tüm hukukçuların mücadelesidir. Aynı ideale sahip olan sizlere davetimizle Vefa Hukuk Derneği'ni duyurmaktan onur duyarız”

Vefa Hukuk Derneği Başkanı Avukat Cengiz Erkoyuncu, “Misyonu, bireyler arasındaki eşitliği, onurlu bir yaşam hakkını, hukukun üstünlüğünü, daha adil bir toplumsal düzeni savunan ve bu inançla yola çıkan tüm hukukçuların mücadelesidir. Aynı ideale sahip olan sizlere davetimizle Vefa Hukuk Derneği'ni duyurmaktan onur duyarız” dedi.

Avukatlar Cengiz Erkoyuncu, Mustafa Aladağ, Ruhsar Tanrıkulu, Cemil Yılmaz Kart, Şeyma Akgül, Mustafa Şahin, Şeyma Biçer, Burak Sadi, Eda Türkmenoğlu, Seren Koçak, Sena Güllü, Abdullah Arlı tarafından Vefa Hukuk Derneği kuruldu. Dernek hakkında bilgi veren Vefa Hukuk Derneği Başkanı Avukat Cengiz Erkoyuncu, "Amacı hukukun üstünlüğü ilkesini gerçekleştirmek olan, bu doğrultuda hukuk kurallarını ve toplumun çıkarlarını her türlü kişisel çıkardan üstün tutan, her yurttaşın onuruyla eşit ve özgürce yaşayabileceği demokratik, erdemli bir topluma ulaşmak için örgütlü mücadeleyi esas alan, avukatlık mesleğine ve meslektaşlarının gelişimine katkı sağlayan, her daim temel insan haklarının ve adaletin savunucusu olarak daha adil bir dünyayı hedefleyen, hukukçu olmanın ağır sorumluluğunu gerçekleştirmek için meslektaşlarıyla dayanışma içerisinde haklı mücadelesini veren, her yaştan ve görüşten hukukçulardan oluşan tüzel bir kişiliktir. Bu misyon, bireyler arasındaki eşitliği, onurlu bir yaşam hakkını, hukukun üstünlüğünü, daha adil bir toplumsal düzeni savunan ve bu inançla yola çıkan tüm hukukçuların mücadelesidir. Aynı ideale sahip olan sizlere davetimizle Vefa Hukuk Derneği'ni duyurmaktan onur duyarız” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.