Yeni Sezonda Hedef: Güçlü Kadroyla Şampiyonluk

Yeni Sezonda Hedef: Güçlü Kadroyla Şampiyonluk
Konyaspor Basketbol’da ligin sona ermesiyle sporcular uzun bir tatile çıkarken, bu ay sonunda yeni sezon için düğmeye basılması bekleniyor. Yeşil-beyazlılar önümüzdeki sezona daha güçlü bir kadroyla ve şampiyonluk hedefiyle girmeyi amaçlıyor

Konya’nın basketbol profesyonel ligindeki tek temsilcisi Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da sezonun sona ermesinin ardından sporcular uzun bir tatile çıkarken, yöneticiler ise yeni sezon için yol haritasını belirlemeye başladılar.

Son yıllarda son anda takım kurarak ligde mücadele eden yeşil-beyazlılarda, yeni sezonda aynı sorunu yaşamamak için bu kez planlı bir çalışma yapılacak. Bir başka deyişle Konyaspor Basketbol, yeni sezon planlamasına geçmiş sezonlara nazaran daha erken başlayacak.

Yıllardır belirsizlikler sebebiyle son anda takımlar kuran yeşil-beyazlı temsilcimizde bu ay sonuna doğru ilk adımların atılması bekleniyor.

 

Geride kalan sezonda Tahkim Kurulu süreci ve transfer yasağı sebebiyle istediği planlamayı yapamayan Konyaspor Basketbol’un önümüzdeki sezon iddialı bir oluşum içine girmesi bekleniyor.

Yeşil-beyazlı takımın Başantrenörü Cengiz Karadağ’ın durumu henüz netleşmezken, takımdaki bazı isimler ile yeniden anlaşılması bekleniyor. Ağustos ayı içinde ise yeni sezon hazırlıklarına başlanacak. Ayrıca sezon öncesi kamplar da yapılacak. Alınan bilgiye göre Konyaspor Basketbol’da yeni sezonda güçlü bir kadro kurulacağı ve hedefin şampiyonluk olacağı ifade edildi. Yeşil-beyazlılar, geriden kalan sezonda play-off oynama başarısı göstermiş, ancak yarı finalde Yalovaspor’a elenerek, Süper Lig’e çıkma şansını kullanamamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.