Yokuş: ‘Milletimizin Seçimine Saygı Duyuyorum’

Yokuş: ‘Milletimizin Seçimine Saygı Duyuyorum’
İYİ Parti’den Konya 2’inci sıra milletvekili adayı iken yeniden seçilemeyen 27. Dönem Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, yayımladığı veda mesajında Konyalılara teşekkür etti.

14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti Konya’dan 2. Sıra milletvekili adayı gösterilen 27. Dönem Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre yeniden milletvekili seçilemedi.

TBMM’deki odasını da boşaltan Fahrettin Yokuş, çalışma ekibiyle birlikte yayınladığı fotoğraflarla bir veda mesajı yayımladı.

“Milletimizin Seçimine Saygı Duyuyorum”

İYİ Parti için çalışmalarını aksatmadan sürdüreceğini belirten Yokuş, şu ifadeleri kullandı:

“TBMM’deki görev süremi tamamladım. Böylesi onurlu bir göreve beni seçen milletimize/Konyalı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Milletimize hizmet yolunda benimle birlikte gece gündüz emek harcayan çalışma arkadaşlarıma da (danışmanlarıma) hassaten teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun.  Milletimizin seçimine ve ferasetine saygı duyuyorum. Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Rabbimizden niyaz ediyorum. Bizlere oy veren/vermeyen tüm hemşerilerimi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah’a emanet olunuz.”

Vekilliği Ünal Karaman’a Kaptırdı

2018 seçimlerinin ardından İYİ Parti’de 27.dönem Konya milletvekili olarak görev yaparken 28.Dönem milletvekilliği için de adaylık müracaatında bulunan Fahrettin Yokuş’u partisi bu kez 2’nci sıradan aday gösterdi. Ancak, İYİ Parti Konya listesinde sadece ilk sıradaki aday olan Ünal Karaman milletvekili seçilebildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.