Yunak Öğretmenevi’nde Öğle Yemeği Hizmeti de Başladı

Yunak Öğretmenevi’nde Öğle Yemeği Hizmeti de Başladı
Yaklaşık 6 ay önce konaklama ve kahvaltı hizmeti vermeye başlayan Yunak Öğretmenevi’nde öğle yemeği hizmeti de başladı.

Yaklaşık 6 ay önce konaklama ve kahvaltı hizmeti vermeye başlayan Yunak Öğretmenevi’nde öğle yemeği hizmeti de başladı.

Yunak Öğretmenevi Müdürlüğü, öğle yemeği hizmeti dolayısıyla kapılarını milli eğitim camiası ve kamu çalışanlarına açarak nezih ve hijyenik bir ortamda öğle yemeklerini vermeye başladı.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Öğretmenevi’mizde, milli eğitim ve kamu çalışanlarına öğle yemeği hizmetimiz başlamıştır. Ferah ve nezih bir ortamımız var. Yemek saatlerimiz 12.00 -14.00 arasıdır. Yemek ücretimiz ise 4 çeşit yemek, sadece 40 TL’dir. Kurumumuz, tüm imkanlarıyla halkımızın hizmetindedir. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Öğretmenevi’nin ilk günkü öğle yemeği hizmetine Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Belediye Başkanı Ali Konak, Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, kurum amirleri, memurlar ve kamu çalışanları katıldı. İşcan, yemek tezgahına geçerek ilk günün yemeğini bizzat kendi elleriyle dağıttı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, kurumun bu hizmetinden dolayı kendilerine destek veren Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Belediye Başkanı Ali Konak, Öğretmenevi Müdürü Muhammed Ali Tokdemir ve kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Ekim 2022 tarihinden itibaren konaklama ve kahvaltı hizmeti verilen Yunak Öğretmenevi’nde, 13 Mart 2023 tarihinden itibaren de öğle yemeği hizmeti de verilmeye başlandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.