Yunak'ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliği

Yunak'ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliği
Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerine devam ediyor.

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün bu yıl ilk defa uyguladığı ve 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Yunak Halk Eğitimi Merkezi çeşitli faaliyetlerde bulunmaya devam ediyor.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Yunak Halk Eğitimi Merkezi ve KOMEK iş birliği ile hazırlanan ve yıl boyunca yapılan faaliyetlerin adeta bir özeti olan ürünler KOMEK Binasında sergilenmeye başladı. Ürünlerin yer aldığı teşhir salonlarını gezen Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, yapılan işlerden ve acılan kurslardan oldukça memnun olduğunu belirterek kursiyerlerin haftalarını kutladı. 

Kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisinde; el sanatları, yağlı boya, pastel boya be kara kalem calışması resimler, rölyef, örgü, amigurumi oyuncak tekniği ve giyim üretim teknikleri branşlarında sergilenen ürünler, gezenlerin büyük beğenisini kazandı.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan'ın yani sıra Şube müdürleri Muhammed Ali Tokdemir ve Abdullah Tunçez, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Akkaya, Komek Müdürü Ekrem Varol, öğretmenler, usta öğreticiler ve kursiyerler katıldı. Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri 7 Haziran'a kadar devam edecek.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.