Yunak’ta Kaymakam Kurt’tan Denetim

Yunak’ta Kaymakam Kurt’tan Denetim
Korona virüs haritasında ‘çok yüksek riskli iller’ arasında yer alan Konya’da denetimler aralıksız sürüyor. Yunak İlçesi’nde de Kaymakam Kurt ve Belediye Başkanı Demirhan, ilçe merkezinde denetimlerde bulundu, esnafı ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan korona virüs haritasında ‘çok yüksek riskli iller’ arasında yer alan Konya’da denetimler aralıksız sürüyor.

Yunak İlçesi’nde de Kaymakam Fatih Kurt ve Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, ilçe merkezinde denetimlerde bulundu. Denetimlerde ilçe merkezinde bulunan esnaflar da ziyaret edildi.

Ziyaretlerde esnafın sıkıntı ve mağduriyetlerini dinleyen Kaymakam Kurt, “Esnaflarımızın huzurlu bir şekilde rahat çalışabilmesi için gereken tüm destek sağlanacak. Kapım herkese açık” dedi.

İlçe merkezinde bulunan esnaflara maddi destek sağlayacaklarını da ifade eden Kaymakam Kurt, “Yunak Kaymakamlığımızca, ilçe merkezindeki, pandemi sürecinde etkilenen 50 esnafımıza önümüzdeki hafta yapılan tespitlerin ardından 2’şer bin liralık destek ödemesi yapılacak” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.