Çinliler Akşehir Belediyesi’nin Fotoğraf Yarışması’na Damga Vurdu!

Çinliler Akşehir Belediyesi’nin Fotoğraf Yarışması’na Damga Vurdu!
65.Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında, bu yıl düzenlenen “ Emek ve İnsan ” konulu fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı. Çin’den katılan fotoğraflar, 1 gümüş, 1 bronz, 1 mansiyon ve 9 sergileme ödülüne layık görüldü.

65.Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında, bu yıl düzenlenen “Emek ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı. Çin’den katılan fotoğraflar, 1 gümüş, 1 bronz, 1 mansiyon ve 9 sergileme ödülüne layık görüldü.

Akşehir Belediyesi ve Akşehir Fotoğraf Amatörleri Derneği’nin (AKFAD) ortaklaşa düzenlediği 10.Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın açıklanan sonuçlarına göre; Çin’den katılan fotoğraflar, 1 gümüş, 1 bronz, 1 mansiyon ve 9 sergileme olmak üzere ödüllerin sahibi olurken, İran 2 mansiyon, 17 sergileme, Vietnam 1 özel ödül, 4 sergileme, Mısır 1 özel ödül, 1 sergileme, Hindistan 6 sergileme aldı. Myanmar, Bangladeş ve Ukrayna’dan ise 2’şer eser sergilemeye değer görüldü.

Türkiye’den katılan fotoğraflar arasında ise 1 birinciliğe, 3 mansiyon, 1 özel ödül ve 25 sergilemeye değer görüldü.

Ulusal ve uluslararası 705 katılımcının katıldığı yarışma sonuçlarına,

https://sonuc.tfsfonayliyarismalar.org/tr/yarisma-sonuc/sonuc/aksehir-belediyesi-aksehir-fotograf-amatorleri-dernegi-akfad-10-uluslararasi-fotograf-yarismasi-tr adresinde yayınlandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.