Çocuklar Sağlığın Önemini Resmettiler

Çocuklar Sağlığın Önemini Resmettiler
Koyuncu Grup çalışanları çocukları arasında gelenekselleşen resim yarışmasının bu yılki sonuçları açıklandı.

Koyuncu Grup çalışanları çocukları arasında gelenekselleşen resim yarışmasının bu yılki sonuçları açıklandı. Koyuncu Grup, son dönemde yaşadığımız korona virüs salgını nedeniyle çocuklarımıza sağlığın önemini anlatmak ve onların gözünden sağlığın değerini görmek için gerçekleştirdiği  ‘Bu Resimde Sağlık Var’ resim yarışmasının jüri değerlendirmesi renkli anlara sahne oldu.

Ressam Muhsin Kaleli, Grafik Tasarım Sanatçısı Mustafa Öztürk İşler ve Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Öğretim Üyesi Dr. Neslihan Öztürk Bütow’dan oluşan jüri heyeti değerlendirme sürecinde epey zorlandıkları gözlendi.

İki farklı yaş kategorisinde gerçekleştirilen yarışmada çocuk kategorisinde dereceye giren isimler şu şekilde:

1’inci Sultan Nur Oğuz, 2’inci Defne Bat, 3’üncü Niyazi Mert Gülpınar olurken, Jüri Özel Ödülü’ne ise Hacer Erva Benli, Büşra Melis Tarhan ayrı ayrı layık görüldü.

Genç kategorisinde dereceye giren çocuklar ise şöyle:  Sacide Reyyan Baysal (1’inci), Beyza Çelik(2’inci), Eylül Özen(3’üncü), Eslem Ay (Jüri Özel Ödülü).

Çocukların kişisel gelişimine, sosyal sorumluluk projelerine, sanat ve kültürel faaliyetlere verdiği önemi gün geçtikçe arttıran Koyuncu Grup, bölgesel ve ulusal çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.