İki Dünyayı Bir Araya Getiren Sergi

İki Dünyayı Bir Araya Getiren Sergi
İlk kişisel fotoğraf sergisini açmaya hazırlanan tıp insanı Dr. Muzaffer Temel, “Bu sergi, iki dünyayı bir araya getiriyor ve insanların farklı bir bakış açısıyla görmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor” dedi.

Hekim ve fotoğraf sanatçısı Muzaffer Temel, tutkusunu bir adım ileriye taşıdı ve ilk kişisel fotoğraf sergisini açmaya hazırlanıyor.

Doktor ve fotoğrafçı kimliğiyle iki farklı dünyayı başarıyla birleştiren Dr. Muzaffer Temel'in sergisi, izleyicilere sıra dışı bir deneyim sunacak. Sergide, Dr. Temel'in fotoğraf sanatı alanında yeteneklerini sergilediği çarpıcı fotoğraf kareleri bulunuyor. Bu kareler, Dr. Temel'in ülkemiz genelindeki seyahatlerinin ve gözlemlediği olayların bir yansıması olarak nitelendiriliyor.

Dr. Muzaffer Temel, "Hekimlik, insanların sağlığını korumak ve yaşamlarını kurtarmak için büyük bir sorumluluk taşır ancak fotoğrafçılık ise duygu ve anıları yakalamak için harika bir araçtır. Fotoğraf çekerken hem doğanın hem de insanların güzelliklerini keşfetme fırsatım oldu. Bu sergi, iki dünyayı bir araya getiriyor ve insanların farklı bir bakış açısıyla görmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor" ifadelerini kullandı.

Dr. Muzaffer Temel'in ilk kişisel fotoğraf sergisi, sanatseverler ve meraklıları tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Sergi, sanatseverlerin ve meraklıların Dr. Temel'in gözünden ülkemizi ve Konya’mızı nasıl gördüğünü keşfetmeleri için benzersiz bir fırsat sunuyor.

Sergi, 14 Ekim 2023 Cumartesi günü Nene Hatun Parkı’nda 01 No’lu Aile Sağlığı Merkezi bahçesinde açılacak ve iki gün boyunca ziyaret edilebilecek.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.