NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğrencileri sergi açtı

NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğrencileri sergi açtı
NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinin ders kapsamındaki sanat eserlerinden oluşan sergi fakülte binasında akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile açıldı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinin ders kapsamındaki sanat eserlerinden oluşan sergi fakülte binasında akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile açıldı.

NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çaycı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fakültemizdeki sanatsal organizasyonlar devam ediyor. Bugün fakültemiz grafik bölümü ikinci sınıf öğrencilerinin tertip ettiği sergide buluştuk. Bu sergilerin olması ve devam etmesi fakültenin misyonuna uygun ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine yakışan gelişmeler. Diğer bölümlerin de bu sergileri devam ettireceğini umut ediyorum. Emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra katılımcılar sergideki eserleri inceledi. Öğrencilerin ders kapsamında büyük emeklerle oluşturdukları eserleri katılımcılardan beğenisine sunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.