AK Kadınlar Şenlikte Buluştu

AK Kadınlar Şenlikte Buluştu
AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Şenlik Havasında AK Kadınlar Bir Arada’ programı gerçekleştirildi.

AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı, 14 Mayıs seçimleri öncesi yoğun katılımlı bir program gerçekleştirdi. Kılıçarslan Meydanı’nda ‘Şenlik Havasında AK Kadınlar Bir Arada’ temasıyla düzenlenen programa AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan Candan, 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayları Meryem Göka, Saadet Armağan Güleç Korumaz, Hümeyra Saçkesen, il kadın kolları üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. 

'Hanımların Enerjisi İnanılmazdı'

Büyük bir coşkuyla karşılaştıklarını söyleyen milletvekili adayı Meryem Göka, “Harika bir buluşma oldu. Programı düzenleyen kadın kollarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Hanımların enerjisi inanılmazdı. Çok kalabalık bir coşkuyla bizi karşıladılar. Bu kadar güzel ve yoğun bir ilginin olması bizleri fazlasıyla motive etti. Onların enerjisi bizlere de geçti. Allah hepsinden razı olsun. Bu ne kadar birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizi ve ne kadar büyük bir gönül vermişlik olduğunu gösteriyor” dedi.

'Kadınlarımız Aktif Şekilde Sahada'

Konya'da kadın kollarının aktif bir şekilde sahada çalıştığını dile getiren 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Saadet Armağan Güleç Korumaz ise, “Öncelikle kadın kolları başkanımıza ve programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada olmak gerçekten çok büyük mutluluk ve onur verici. Burada aslında bugün partimizin emektarlarıyla da birlikte olduk. Çünkü kadın kollarımız çok aktif bir şekilde sahada ve her zaman gönül vererek, hiç emek esirgemeden çalışıyorlar. Bugün de biz onlarla burada buluşarak tekrar motive olduk. Burada gönül bağı olan, bize destek olan herkese sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

'Kadının Elinin Değdiği Her Şey Güzelleşiyor'

Kadın kollarının özveriyle çalıştığını belirten 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen ise, “Kadın kolları başkanımız nezdinde teşkilatımızdaki tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Kadının elinin, yüreğinin değdiği her şey güzelleşiyor. Bizimle sahada özveriyle ve inanılmaz büyük sevgiyle çalışıyorlar. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.