AK Parti Konya’da Seçim Çalışmalarını Tamamladı

AK Parti Konya’da Seçim Çalışmalarını Tamamladı
AK Parti Konya’da seçim çalışmalarını, gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliğiyle tamamladı.

AK Parti Konya’da seçim çalışmalarını, gerçekleştirdiği yürüyüş etkinliğiyle tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı,  AK Parti Konya milletvekili ve milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, çok sayıda partilinin katıldığı yürüyüş. Kültür Park’tan başladı ardından Zafer Bulvarı, Alaaaddin Bulvarı ve Mevlana Caddesi  üzerinden Mevlana Meydanı’nda son buldu.

 

AK Parti Konya İl Başkanı Angı, yaptığı açıklamada seçim çalışmalarına başladıkları Mevlana Meydanı’nda sonlandırdıklarını ve seçim yasaklarına uyacaklarını belirterek, “Allah, Cumhur İttifakı'nın yolunu açık etsin. İnşallah yarın akşam da bu coşkuyu birlikte yaşayacağız” dedi.

Angı, sandıklara sahip çıkmak, oy kullanmaya teşvik etmek ve sandık görevlilerine destek olmak için yarın da sahada olacaklarını dile getirerek, seçim yasaklarına uygun hareket edeceklerini vurguladı.

Angı, “Yarın akşam da inşallah sandıklar açıldığında gülen yüzler, mazlumların umudu olan bu millet için dua eden herkes olacak. Diğerlerini güldürmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra etkinlik edilen duayla son buldu.

AK Parti Konya Milletvekili adayları Mevlana Müzesi’ne giderek dua etti.

Öte yandan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yürüyüşe ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dua ile başladığımız propaganda sürecimizi Mevlana Türbesi’nde yaptığımız dua ile tamamladık. Sürece emek veren tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Hayırlara vesile olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

(MÇ/Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.