Akyürek: ‘Hemşehrilerimizle Dertleşiyoruz’

Akyürek: ‘Hemşehrilerimizle Dertleşiyoruz’
AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, “Mahalle ziyaretleriyle hemşerilerimizle dertleşiyoruz. Günümüz meseleleriyle ilgili değerlendirmeler yapıyoruz” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, “Mahalle ziyaretleriyle hemşerilerimizle dertleşiyoruz. Günümüz meseleleriyle ilgili değerlendirmeler yapıyoruz” dedi.

Akyürek, Cihanbeyli İlçesi’nde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek yatırımları inceledi.

Cihanbeyli ilçe programına ilk olarak Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek başlayan Akyürek, burada tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi. Akyürek, daha sonra sırasıyla Cihanbeyli Kaymakamı Fatih Uzun ve Cumhuriyet Savcısı Musa Konuralp Yiğit’i makamlarında ziyaret etti.

Cihanbeyli Öğretmenevi, Bahçelievler Mahallesi’nde yapımı devam eden prestij caddelerinin parke döşeme çalışmaları ve Cihanbeyli Meydanı inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen Akyürek, çalışmalar hakkında Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’den bilgi aldı.

İlçe ziyareti kapsamında esnaf ve vatandaşlarla da buluşan Akyürek, “AK Parti herkesin bildiği gibi belediyeciliğin okuludur. Örnek belediyecilik hizmetlerine AK Parti belediyelerinin hepsinde rastlayabilirsiniz. Bu güzelliği Konya merkezde de Konya’nın ilçelerinde de yaşıyoruz. Cihanbeyli’de de aynı şekilde ilçe belediyemizin çalışmalarını yoğun olarak hissediyoruz. Şu anda iş makinaları çalışıyor, ustalar çalışıyor, demirciler çalışıyor, altyapı elemanları çalışıyor. Arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyoruz. Burada hem belediyemizin hizmetlerini, hükümetimizin yaptığı hizmetleri yerinde inceliyoruz hem de esnaf ziyaretiyle vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Mahalle ziyaretleriyle yine hemşerilerimizle dertleşiyoruz. Günümüz meseleleriyle ilgili değerlendirmeler yapıyoruz. Talepleri varsa onlarla ilgili notlarımızı alıyoruz ve gereğini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

AK Parti milletvekillerinin tamamının yaz çalışma döneminde Türkiye çapında ilçe ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiğini kaydeden Akyürek, “Bizler de Cihanbeyli ilçemizde yapılan güzel hizmetleri yerinde görmüş olduk. Devam eden inşaatlar var. Çok önemli bir şehir meydanı çalışmasının şu an içindeyiz” ifadelerini kullandı.

Akyürek’in ilçe programına AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Utanç, AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Büneyye Ekinci ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.