Altay: “31 Mart Akşamı Konya’dan Cumhurbaşkanımıza Güzel Bir Hediye Göndereceğiz”

Altay: “31 Mart Akşamı Konya’dan Cumhurbaşkanımıza Güzel Bir Hediye Göndereceğiz”
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, Karatay İlçe Teşkilatı’nın sosyal medyadan daveti üzerine ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Teşkilatı, sosyal medya üzerinden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a, Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca’ya ve Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş’a çay davetinde bulundu.

KARATAYLI GENÇLERDEN ÇAY DAVETİ

Başkan Altay beraberinde Hasan Kılca ile Mustafa Kavuş da bu daveti geri çevirmedi ve önce AK Parti Karatay İlçe Teşkilat binasını bayraklarla süsleyen gençlik kollarıyla bir araya geldi. Coşkuyla karşılanan Altay, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Hasan Kılca ve Mustafa Kavuş, gençlere tatlı ikramında bulunmalarının ardından ilçe başkanlığında teşkilat mensuplarıyla buluştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, davet ve coşkulu karşılama için gençlik ve kadın kolları ile ilçe teşkilatına teşekkür etti.

“CUMHURBAŞKANIMIZ MAZLUMLARIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEK”

Başkan Altay, önceki akşam “Benim Şehrim” ana temasıyla Büyükşehir Belediyesi olarak yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri paylaştıklarını hatırlatarak, “Şehrimiz ve insanımız için projelerimizi anlattığımız programımızda hep birlikteydik. Bu gece de ilçe teşkilatıyla, hanımıyla, genciyle, Meram ve Karatay ilçe belediye başkan adaylarımızla yine hep birlikteyiz. Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarımızla çok güzel bir uyum ve ahenk var. AK Parti’nin büyüklüğü ve güzelliği işte burada. Rabbim Cumhurbaşkanımıza hayırlı ve uzun bir ömür versin, başımızdan eksik etmesin inşallah. Daha hem ülkemiz hem de dünya için daha yapacak çok işi var. Bizler de böyle Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durdukça o da inşallah hem ülkemizin hem de mazlumların sesi olmaya devam edecek” diye konuştu.

“31 MART AKŞAMI CUMHURBAŞKANIMIZA GÜZEL BİR HEDİYE GÖNDERECEĞİZ”

Altay, 31 Mart Seçimleri için teşkilatlarla birlikte çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını aktararak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Konya olarak rahat bir konumdayız. Ama nasıl olsa kazanacağız diyerek beklemiyoruz. Hanım kollarımız kapı kapı dolaşarak destek istiyor. Gençlik kollarımız her daim koşturuyor. Bizler de belediye başkan adayları olarak hem bu tempoya ayak uydurmaya çalışıyoruz hem de şehrimize hizmet etme gayretindeyiz. Rabbim inşallah bu gayretlerimizin neticesini verecektir. Biz seferden sorumluyuz zafer Allah’tandır. Rabbimden hem Konya’mız hem de ülkemiz adına büyük bir zafer nasip etmesini temenni ediyorum. Önümüzde 30 gün gibi bir süre kaldı. Tempomuzu biraz daha artırarak Konya’dan Sayın Cumhurbaşkanımıza güzel bir hediye göndeririz inşallah.”

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise, yoğun programına rağmen ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya geldikleri için Başkan Altay’a teşekkür ederek, “Rabbim gücümüze güç katsın inşallah. Rabbim Konya’mıza insanımıza güzel hizmetlerde bulunmayı nasip etsin. Bu güzel birliktelik ve gayretlerimizle inşallah 31 Mart akşamı hep birlikte güzel neticeler alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“BU BİR SEVDA İŞİ”

Cumhur İttifakı AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca da AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’nın heyecan ve coşkusunun kendilerini çok mutlu ettiğine vurgu yaparak, şöyle konuştu:

”Bu tablo, aşkın, gayretin, samimiyetin tablosu. Bu tablo aslında 31 Mart’ta alacağımız neticesinin de bir tablosu. Böyle bir aşk olmasa böyle bir sevda olmasa gecenin bu vaktinde sorumluluk sahibi bu kardeşlerimiz buraya gelemezlerdi. İl yönetimimizin tecrübesi, ilçe teşkilatımızın samimiyeti, kadın kollarımızın gayreti ve gençlik kollarımızın heyecanıyla hep birlikte 31 Mart akşamı yine bir araya geleceğiz ve zaferimizi kutlayacağız inşallah.”

Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ise gençlik kollarının öneminden bahsederek, “Bizler de aydan fazla bir süredir sahada yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Bu süreçte ilçe teşkilatının yanı sıra kadın ve gençlik kollarımızın büyük gayret ve desteğini gördük. İnşallah 31 Mart akşamı güzel bir netice alarak ilçemize ve insanımıza güzel hizmetlerde bulunacağız” dedi.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.