Angı: ‘Birazcık Mutlu Olmayı Bilin!’

Angı: ‘Birazcık Mutlu Olmayı Bilin!’
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Dünden bugüne bu ülkede değişmeyen tek şey var, o da muhalefetin tavrı. Birazcık mutlu olmayı bilin ve ülkenin kazanımlarından gururlanın” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Dünden bugüne bu ülkede değişmeyen tek şey var, o da muhalefetin tavrı. Birazcık mutlu olmayı bilin ve ülkenin kazanımlarından gururlanın” dedi.

Angı, AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda Başkanvekili Fahrettin Kulu ve Başkan Yardımcısı Gökhan Taşkıran’la birlikte düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Angı: “Konya Yine Tarih Yazacak”

“14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni bir döneme yürüyeceğiz’ diyen Angı, “Konya yine tarih yazacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu dönemde de açık ara fark ile Cumhurbaşkanı seçilecek” diye konuştu.

AK Parti Konya İl Teşkilatı olarak tüm milletvekili adaylarıyla birlikte saha çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Angı, “14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni bir döneme yürüyeceğiz. Amacımız çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak. 14 Mayıs’tan sonra da istikrarlı yürüyüş devam edecek inşallah. Sahadan aldığımız geri dönüşler ışığında şunu net bir şekilde ifade edebilirim ki, Konya yine tarih yazacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu dönemde de açık ara fark ile Cumhurbaşkanı seçilecek. Yine Meclis çoğunluğunu da Cumhur İttifakı alacak. 20 yıllık kazanımların bir çırpıda yok edilmesine feraset sahibi olan milletimiz müsaade etmeyecek” dedi.

“Ülkenin Kazanımlarından Gururlanın”

Muhalefete de ağır eleştirilerde  bulunan Angı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün baktığımız zaman ittifaklar nereye yürümek istiyor, kim kiminle kol kola, bu ülkenin büyümesini istemeyen, bundan rahatsız olan kimler var hepsini biliyoruz. Adeta bir hayalin peşinde köşe kapmaca oynuyorlar. İktidar değişimi için ellerinden geleni ortaya koyuyorlar. Bir taraftan gündemi meşgul ediyorlar diğer yandan yapılan onca iyiliklerin görmezden gelinmesi adına yürütülen çalışmalara şahitlik ediyoruz. Yerli üretimlerimizden rahatsız olup bunu nasıl eleştiririz diye çabaya giriyorlar. Dünden bugüne bu ülkede değişmeyen tek şey var, o da muhalefetin tavrı. Birazcık mutlu olmayı bilin ve ülkenin kazanımlarından gururlanın. Çünkü bu milletimizin başarısıdır.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’ya Geliyor

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Mayıs Salı günü Konya’ya geleceğini duyurdu ve programı hakkında bilgi verdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.