Babacan: ‘Türkiye’nin Sorunları Ayrıştırmayla Çözülemez’

Babacan: ‘Türkiye’nin Sorunları Ayrıştırmayla Çözülemez’
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: “Türkiye’nin sorunları ayrıştırmayla çözülemez. İktidarı eleştiren tek bir kanal, tek bir program, tek bir gazete, tek bir gazeteci, tek bir köşe yazısı dahi bırakmak istemiyorlar. Bütün televizyonlar bütün gazeteler tek tip çıksın istiyorlar. Bu yönetim otokrat bir yönetimdir”

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Türkiye’nin sorunları ayrıştırmayla çözülemez. İktidarı eleştiren tek bir kanal, tek bir program, tek bir gazete, tek bir gazeteci, tek bir köşe yazısı dahi bırakmak istemiyorlar. Bütün televizyonlar bütün gazeteler tek tip çıksın istiyorlar. Bu yönetim otokrat bir yönetimdir” dedi.

Partisinin Meram ve Karatay ilçe kongrelerine katılmak için Konya’ya gelen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Konya basınıyla buluştuğu toplantıda, “İktidarı eleştiren tek bir kanal, tek bir program, tek bir gazete, tek bir gazeteci, tek bir köşe yazısı dahi bırakmak istemiyorlar. Bütün televizyonlar bütün gazeteler tek tip çıksın istiyorlar. Bu yönetim otokrat bir yönetimdir. İktidarda, otoriter bir zihniyet egemendir” dedi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Konya’da bir otelde düzenlenen toplantıda basınla buluştu. Toplantıya Deva Partisi yönetimi, Konya İl Başkanı Seyit Karaca ve il yönetimi de katıldı.

Toplantıda gündemi değerlendiren Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Sayın Erdoğan AK Parti şapkasıyla birçok eleştirinin odağında oluyor. Olası bir durumda da Cumhurbaşkanlığı şapkasını takıyor. Göreve geldiğinde bir yemin etmişti. O yeminde ifade ettiği tarafsızlığı Sayın Cumhurbaşkanına hatırlatmak lazım. Türkiye’nin sorunları ayrıştırmayla çözülemez. İktidarı eleştiren tek bir kanal, tek bir program, tek bir gazete, tek bir gazeteci, tek bir köşe yazısı dahi bırakmak istemiyorlar. Bütün televizyonlar bütün gazeteler tek tip çıksın istiyorlar. Bu yönetim otokrat bir yönetimdir. İktidarda, otoriter bir zihniyet egemendir” diye konuştu.

Program sonunda Konya basının sorularını da yanıtlayan Ali Babacan, daha sonra Mevlana Türbesi ile Şemsi Tebrizi Türbesi’ni ziyaret ederek, Karatay ve Meram İlçe binasının açılışını yaptı. 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.