Babacan: ‘Ülkemizdeki Sorunların Çözümü İçin Çare Üretiyoruz’

Babacan: ‘Ülkemizdeki Sorunların Çözümü İçin Çare Üretiyoruz’
Babacan, Ereğli’de Esnafı Ziyaret Etti, Partisi’nin İlçe Başkanlığı’nın Açılışını Yaptı: DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “DEVA Partisi sadece sorunları tespit etmekle yetinmiyor. Ülkemizdeki sorunların çözümü için çare üretiyor, ülkemizin dertlerine deva olmak için geliyor” dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Babacan, “DEVA Partisi sadece sorunları tespit etmekle yetinmiyor. Ülkemizdeki sorunların çözümü için çare üretiyor, ülkemizin dertlerine deva olmak için geliyor” dedi.

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için geldiği Konya’da partisinin Ereğli İlçe Başkanlığı’nın açılışını gerçekleştiren Babacan, DEVA Partisi'nin Türkiye'nin 81 ilinde ve 600'den fazla ilçesinde teşkilatlanmasını tamamladığını belirtti.

 

Babacan, her hafta yeni ilçelerle açılışlar, görevlendirmeler yaptıklarını ifade ederek, bir yandan da Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmek için çalıştıklarını vurguladı.

“Seçimden sonra kurulacak hükümetin ilk 90 günlük, ilk 360 günlük eylem planlarını hazırladık ve dün Adana'da açıklamaya başladık” diyen Babacan, ilk açıkladıkları eylem planının da tarım olduğunu kaydetti.

 

‘Ülkemizin Dertlerine Deva Olmak İçin Geliyoruz’

 

Babacan, “Seçimden sonra kurulacak hükümet tarım politikalarıyla ilgili ilk 90 günde ne yapacak, daha sonraki bir yılda ne yapacak bunu madde madde ortaya koyduk. DEVA Partisi sadece sorunları tespit etmekle yetinmiyor. Ülkemizdeki sorunların çözümü için çare üretiyor, ülkemizin dertlerine deva olmak için geliyor, inşallah” dedi.

Her alanda benzer çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Babacan, daha sonra esnafların sorunlarını dinledi ve partisinin her sorunla ilgili çalışma yapacağını sözlerine ekledi.

Babacan’ın ziyaretlerinde, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan eşi Ülkü Zeynep Babacan, Genel Başkan Yardımcıları, Konya İl Başkanı Seyit Karaca ve partililerde katıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.