Bahçeli'den sonra bir çağrıda MHP'li vekilden geldi: “Gelin helalleşelim”

Bahçeli'den sonra bir çağrıda MHP'li vekilden geldi: “Gelin helalleşelim”
MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin diğer partilere dahil olan ülkücülere 'Geri dönün' çağrısını yineleyerek, 'gelin bayramlaşıp, helalleşelim' çağrısında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin diğer partilere dahil olan  ülkücülere 'Geri dönün' çağrısını yineleyerek, 'gelin bayramlaşıp, helalleşelim' çağrısında bulundu.

MHP Konya İl Teşkilatında Bayramlaşma programı düzenlendi. Programa katılan MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin MHP'den ayrılıp diğer partilere  geçen ülkücülere  "Geri dönün" çağrısını yineledi.

"GELİN HELALLEŞELİM"

Ülkücülere birlik olma çağrısında bulunan Esin Kara, "Kendisi başka yerde ama ruhen bizimle olan herkese kapımız açık. MHP'den ayrılan ama ülkücülüğünden taviz vermeyen, gittiği partinin ülkücülükle alakası olmadığını gören ülküdaşlarımıza kapımız açıktır. Buradan Genel Başkanımızın davetini yineliyorum. Gelin bayramlaşalım ve helalleşelim" diye konuştu.

"ÜLKÜ OCAKLARI HAYDUR YETİŞTİRMEZ"

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in MHP'ye yönelik  "Bir kişiye beş kişi saldıran haydutlardan ne milliyetçi olur ne de adam olur. Siyasetçi yetiştireceğine haydut yetiştiren ne milliyetçi olur ne de adam olur" sözlerine tepki gösteren MHP'li vekil Esin Kara, "Ülkü ocaklarından haydut çıkmaz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye hakaret etmek kimsenin harcı değil" ifadelerini kullandı.

(Müslüm Evci/ Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.