Başkan Altay: “Yeni Bir Başarı Hikayesine İmza Atacağız”

Başkan Altay: “Yeni Bir Başarı Hikayesine İmza Atacağız”
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, bugün kendilerine düşen görevin yeni bir başarı hikayesini yazmak olduğunu ve onun için yola çıktıklarını belirterek, “Bizler 31 Mart akşamına kadar yeni rekorlar kırmak için gayret edeceğiz” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bugün kendilerine düşen görevin yeni bir başarı hikayesini yazmak olduğunu ve onun için yola çıktıklarını belirterek, “Bizler 31 Mart akşamına kadar yeni rekorlar kırmak için gayret edeceğiz” dedi.

Başkan Altay, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Dünü Bugünü ve Yarını ile Karatay Buluşma Programı”na katıldı.

Karatay İlçe Teşkilatı’nda dünden bugüne kadar hizmet eden herkese teşekkür eden Başkan Altay, “15 yıl öncesine gidildiği zaman Karatay’ın o günkü hali ile bugünkü hali arasında inanılmaz bir fark var. Bunda da Karatay Belediye Başkanımız Mehmet Hançerli Bey’in büyük emeği var. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Burada bir uyum ahenk ve sonunda oluşan bir başarı hikayesi var. Milletvekillerimiz, büyükşehir belediyemiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımız hep birlikte Karatay’ın ihyası için çalıştılar. Bugün bize düşen görev, bugün yeni bir başarı hikayesini yazmak. Onun için de yola çıktık ve Hasan Kılca kardeşimiz de inanıyorum ki Büyükşehir Belediyemizde edindiği tecrübeyi Karatay’ı geleceğe taşıma adına gece gündüz demeden çalışacaktır. Bizler 31 Mart akşamına kadar yeni rekorlar kırmak için gayret edeceğiz” diye konuştu.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.